tiistai 7. kesäkuuta 2011

Löytö pihakirppikseltä

Toissaviikonlopun kauppareissu tuli kalliiksi. Pahaa aavistamattomana lähdin vain pikaisille ruokaostoksille mutta paikallisen ostosparatiisin pihalla olikin pihakirppis, jonne oli saapunut parkkipaikallinen myyjiä. Niinpä minä palasin kauppareissulta ruokakassit ja puusohva peräkontissa. Onneksi kyseessä on lasten sohva, joten pikkunäppärän katumaasturinkin tilat riittivät sen kuljettamiseen. Tuon sohvan ohi kuljettuani nimittäin tiesin, että sitä en olisi voinut sinne parkkipaikalle jättää.

Sohva on oikein hyvässä kunnossa, joten se ei välttämättä vaadi mitään tuunailuja. Istuinosan vihreä kangas ei kuitenkaan miellytä sisustussilmääni, joten se vaihdetaan johonkin raikkaaseen, luultavasti raidalliseen kankaaseen. Hetken harkitsin myös sohvan maalaamista valkoiseksi, mutta totesin, että puun sävy on niin kaunis tuollaisenaan, että se menee pilalle jos siihen alkaa maalia sutimaan. Laitan blogiin sitten kuvia, kunhan kangas on vaihdettu (ja juu... siinä voi kestää, ehkä sitten kesälomalla!).



Sohva on tällä hetkellä tytön huoneessa mutta löytänee lopullisen sijoituspaikkansa leikkimökistä, kunhan se tuonne pihalle saadaan.

Miksi ihmeessä nämä kuvat näyttää omalla koneella ihan teräviltä, mutta blogissa niistä tulee suttuisia?

2 kommenttia:

TIINA P kirjoitti...

Voi herttilei, miten kaunis sohva. Ottaisin meillekin :)

Ansku kirjoitti...

Onpas tosiaan ihana sohva, hieno löytö! Kelpaisi myös tänne! :)